Skip to main content

Over Pauline

Al op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met een traumatische gebeurtenis in mijn familie en dat had een enorme impact, toen én gedurende mijn verdere leven. Hulp en ondersteuning was destijds nauwelijks beschikbaar. Helaas werd vijf jaar geleden mijn leven opnieuw op zijn kop gezet. Ik kwam in aanraking met de Geestelijke Gezondheidszorg doordat bij een naaste de diagnose Complexe PTSS (Posttraumatische Stress Stoornis) werd gesteld.

Voor haar kwam de hulp nu gelukkig wél vrij snel op gang. Voor mij en mijn gezin was dat helaas niet zo en dat vond ik onbegrijpelijk en niet te verteren. Het maakte me boos en verdrietig. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe alleen, angstig, wanhopig en machteloos ik me destijds gevoeld heb.

Het was in die periode dat ik besloot dat dit anders moest. En het werd mijn missie om hier mijn bijdrage aan te leveren, door anderen te helpen dragen en vérdragen. Omdat ik weet hoe het voelt en omdat ik geloof dat niemand hier zo mee zou moeten worstelen.

Ik ben studies gaan volgen op het gebied van Coaching, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Vertrouwenspersoon. In mijn eerdere functies in het bedrijfsleven heb ik veel mensenkennis opgedaan die mij nu als Naastencoach goed van pas komt.

Mijn eigen ervaringen rondom de situatie van mijn naasten hebben aan de wieg gestaan van mijn coachpraktijk, zij vormen mijn ultieme motivatie. Mijn levenservaring en wat ik heb geleerd tijdens mijn studies en carrière helpen mij nu om anderen te ondersteunen.

Een unieke benadering

Omdat ik zelf slachtoffer ben van een aantal traumatische gebeurtenissen en omdat ik naaste ben van een dierbare in een moeilijke situatie, weet ik als geen ander welke impact langdurige zware zorg heeft op het leven van een naaste.

Ik heb deze ervaringen weten te koppelen aan inhoudelijke kennis en aan coachingsvaardigheden. Hierdoor kan ik vanuit een dieper niveau van weten die vragen stellen die aanzetten tot zelfreflectie en beweging. Dat maakt mijn benadering uniek en doeltreffend en helpt u om de kracht en de weg te vinden om verder te komen.

Neem contact op

Coaching Support Programma

Dit herkent u vast, eenmaal in de wachtkamer van de tandarts is de kiespijn weg. Dit is precies de ervaring die ik zelf heb gehad in de tijd dat ik zó hard iemand nodig had. Er deden zich regelmatig onverwachte gebeurtenissen voor waardoor mijn roep om hulp zich voordeed op niet te voorspellen momenten. Voordat ik terecht kon was ik al gauw een aantal weken verder, terwijl ik juist nú ondersteuning nodig had. Om die reden heb ik het Coaching Support Programma (CSP) bedacht.

Met het CSP reserveert u 3, 4½ of 6 uur per maand van mijn tijd voor een vast en gereduceerd tarief, waarvoor u op ieder moment een beroep kunt doen op mijn ondersteuning. Soms is een telefonische afspraak voldoende, maar als de nood hoog is kom ik naar u toe voor een persoonlijk gesprek.

Kortom, hulp en ondersteuning wanneer u die nodig heeft, een geruststellend idee! U sluit het CSP af voor minimaal twee maanden en is op elk gewenst moment stop te zetten.

Neem contact met mij op voor vrijblijvende informatie over het CSP.

    Ja, ik ontvang graag meer informatie over het Coaching Support Programma. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Uw informatie wordt via een beveiligde verbinding verstuurd. Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.